Adult Movie Russian Review
Сделать сайт стартовым
Написать письмо



Реклама


Секс-услуги


Разное

Книги
«ЗАНЯТЬСЯ ЛЮБОВЬЮ, КАК ПОРНОЗВЕЗДА. ИСТОРИЯ-ПРЕДОСТЕРЕЖЕНИЕ»

Фрагменты из книги Дженны Джеймсон, написанной ею в соавторстве с Нейлом Страуссом.

25.09.2005

НАКОНЕЦ-ТО!

Начата публикация Книги 2.



Сайт открылся 17 августа 2004 года.


Информация об исполнителе
Jewel De'Nyle
Псевдонимы: Jewel DeNyle, Jewel De'Nyle, Jewel Denile, Jewel D'Nyle
Дата рождения: 05.08.1977
Место рождения: Wetmore, CO
Страна проживания: USA
Цвет волос: брюнетка
Размеры: 34D-22-28
Рост: 157 см
Особые приметы: Small Rose Tattoo Right Thigh
Сайт: http://www.jeweldenyle.net/
Биография
Джевел Де Нил - маленькая, крепко сложенная брюнетка. быстро поднявшаяся по лестнице славы хардкора.
Ее карьера началась с работы в стрип-клубе в родном Колорадо. мысль о хороших деньгах привела ее в Южную Калифорнию, где Джевел позировала для многочисленных мужских журналов. Вершиной этой части ее карьеры стало звание "ведущая модель Хастлера".
Следующим логическим шагом, который она сделало, было участие в хардкоре.
Джевел Де Нил дебютировала в фильме 1998 года "Electric Sex", где продемонстрировала свои потрясающие формы и умение работать с партнером.


галерея

Смотрите также
27.05.2006 - Женщины у руля порнобизнеса
21.06.2007 - Краткий путеводитель по гонзо


Фильмография
  • 100% Blowjobs 11 Jkelly BJOnly 2003 X
  • 100% Blowjobs 22 Jkelly BJOnly 2003 X
  • 100% Blowjobs 9 Jkelly BJOnly 2002 X
  • 100% Interracial 3 Jkelly 2004 X
  • Adult Stars Unleashed Danni Ashe 2002 1 X
  • Adult Video News Awards 1999 VCA Plus NonSex 1999 X
  • Adult Video News Awards 2001 VCA 2001 3 X
  • Adult Video News Awards 2003 Vca 2003 X
  • All About Ass Visual Images Anal 2001 3 X
  • All Anal 2 Jkelly Anal 2003 X
  • All At Once Jkelly 2003 X
  • American Gunk Evolution BJOnly Facial Clip 2003 6 X
  • American Nymphette 1 Legend 2000 4 X
  • American Nymphette 4 Legend 2001 5 X
  • American Nymphette 5 Legend 2002 5 X
  • Amish Daughters Legend Anal Facial 2001 6 X
  • Anal Sluts And Sweethearts 5 Rosebud Anal Facial 2001 3 X
  • Ass Appeal Adult DVD Empire Anal 2003 2 X
  • Ass Lickers 2 Smp 2003 1 X
  • Ass Worship 1 Evil Angel Anal Facial A2M 2001 13 X
  • Asses Galore 15 Devil's Films 2001 X
  • Babes In Pornland 1: Facial Babes Puritan Anal Facial Swallow A2M 2001 3 X
  • Babes In Pornland 10: Buxom Babes Puritan Anal A2M 2002 4 X
  • Babes In Pornland 11: Exotic Babes Puritan Anal Facial A2M 2002 3 X
  • Babes In Pornland 12: Foot Fetish Babes Puritan Anal A2M 2002 3 X
  • Babes In Pornland 13: Cum Swallowing Babes Puritan Anal Facial DP Swallow A2M 2003 3 X
  • Babes In Pornland 14: Bubble Butt Babes Puritan Anal Facial Squirt A2M 2003 4 X
  • Babes In Pornland 15: British Babes Puritan Anal Facial A2M 2003 4 X
  • Babes In Pornland 16: Euro Babes Puritan Anal A2M 2003 2 X
  • Babes In Pornland 17: Brunette Babes Puritan Anal Facial 2003 2 X
  • Babes In Pornland 18: White Trash Babes Puritan LezOnly 2003 2 X
  • Babes In Pornland 19: Bikini Babes Puritan LezOnly 2003 1 X
  • Babes In Pornland 2: Teen Babes Puritan A2M 2001 3 X
  • Babes In Pornland 20: New Babes Puritan LezOnly 2003 1 X
  • Babes In Pornland 3: Asian Babes Puritan Anal A2M 2001 3 X
  • Babes In Pornland 4: Anal Babes Puritan 2001 3 X
  • Babes In Pornland 5: Interracial Babes Puritan Anal Facial A2M 2002 6 X
  • Babes In Pornland 6: Latin Babes Puritan Anal Facial A2M 2002 5 X
  • Babes In Pornland 7: Busty Babes Puritan A2M 2002 3 X
  • Babes In Pornland 8: Natural Babes Puritan Anal Facial A2M 2002 3 X
  • Babes In Pornland 9: All American Babes Puritan Facial A2M 2002 3 X
  • Balls Deep 3 Anabolic Anal 2001 4 X
  • Beautiful JKelly Anal Facial CumSwap 2000 4 X
  • Belladonna's Double Penetrations Jkelly Anal DP 2003 X
  • Bend Over and Say Ahh 3 Coast To Coast 2001 X
  • Best Butt In The West 5 Coast To Coast 2000 X
  • Best Laid Plans Erotic Angel 2002 X
  • Best Of Haven Jkelly 2003 X
  • Best Of Jewel Jkelly 2002 1 X
  • Best Of Tabitha Stevens Jkelly 2003 X
  • Big Ass Anal Exxxstravaganza Adam&eve 2003 3 X
  • Black Cravings 5 West Coast 2001 1 X
  • Blonde In Black Leather New Era Facial 2001 3 X
  • Bloodrite New Sensations 1999 4 X
  • Blowjob Adventures Of Dr. Fellatio 37 Elegant Angel BJOnly Facial 2001 4 X
  • Blowjob Mania Adam & Eve 2004 3 X
  • Bottom Feeders 2 Rosebud Anal Facial 2000 5 X
  • Bound By Blood Extreme 2000 1 X
  • Busty Babes In Lust 1 Gen XXX 2005 1 X
  • Buttfaced! West Coast Anal 2001 2 X
  • Caution Your Azz Is In Danger West Coast Facial 2001 1 X
  • Caution Your Azz Is In Danger 2 West Coast 2001 1 X
  • Chasing The Big Ones 13 West Coast 2002 3 X
  • Cock Smokers 20 Extreme 2000 X
  • Cocktails Extreme Anal Facial DP 2000 4 X
  • Coming Of Age 1 JKelly 2000 6 X
  • Coming Of Age 2 JKelly NonSex 2000 6 X
  • Cum Shot Starlets Odyssey 2002 5 X
  • Dani Woodward and Friends New Machine LezOnly 2005 1 X
  • Dark Angels New Sensations 2000 11 X
  • Deep Pink 1 Babylon LezOnly 2000 2 X
  • Desperate Measures Wicked Facial 1998 9 X
  • Devil Girl Legend Anal 2001 1 X
  • Devil In Disguise Legend 2000 3 X
  • Dirty Girlz 1 Platinum X LezOnly 2003 8 X
  • Dirty Girlz 2 Platinum X LezOnly 2003 5 X
  • Double Feature Wicked 1998 11 X
  • Double Team Dream Jkelly 2004 X
  • Down The Hatch 7 Anabolic Anal Facial DP Swallow 2002 3 X
  • Electric Sex New Sensations Facial 1999 11 X
  • Erotic Intentions Ultimate 2002 3 X
  • Extreme Teen 17 Extreme NonSex 2001 5 X
  • Extreme Vacation Extreme Anal Facial Swallow A2M 2000 2 X
  • Extremely Yours, Jewel De'Nyle Extreme Anal Facial DP A2M 2001 4 X
  • Face Down Ass Up 2 Extreme Anal 2000 3 X
  • Farmer's Daughters Do Vegas Legend Anal Facial 2001 4 X
  • Flesh Fest Elite LezOnly 2002 10 X
  • Forbidden Flesh Sin City 2000 2 X
  • Forced Entry Extreme Anal Facial 2002 5 X
  • Four Finger Club New Sensations LezOnly 1999 6 X
  • Four Finger Club 2 New Sensations LezOnly 1999 5 X
  • Four Finger Club 3 New Sensations LezOnly 1999 4 X
  • Four Finger Club 5 New Sensations LezOnly 1999 3 X
  • Four Finger Club 6 New Sensations LezOnly 1999 4 X
  • Four Finger Club 9 New Sensations LezOnly 2000 4 X
  • Fresh Porn Babes 1 Puritan LezOnly 2003 1 X
  • Fresh Porn Babes 2 Puritan 2003 1 X
  • Fresh Porn Babes 3 Puritan LezOnly 2003 1 X
  • Fresh Porn Babes 4 Puritan LezOnly 2004 1 X
  • Fresh Porn Babes 5 Puritan LezOnly 2004 1 X
  • Fresh Porn Babes 6 Puritan LezOnly 2004 1 X
  • Girl's Affair 50 Fat Dog LezOnly 2000 1 X
  • Girl's Affair 58 Fat Dog LezOnly 2001 X
  • Girls Of Babenet Vca Anal 2002 2 X
  • Gutter Mouths 18 JM 2000 3 X
  • Hardcore Climax 1 Sineplex 2003 2 X
  • Haven's Magic Touch JKelly Anal Facial 2001 1 X
  • Head Games Adam&Eve BJOnly Facial 2002 4 X
  • Heavy Metal 2 Rosebud 2001  Anal
  • Honeymoon Heat New Sensations 2000 5 X
  • Hot Bods And Tail Pipe 15 Celestial Anal 2000 1 X
  • Hot Bods And Tail Pipe 18 Celestial Anal 2001 2 X
  • Hot Hot Summer Erotic Angel 2001 1 X
  • I Dream Of Jenna Vivid 2002  Facial
  • I Love It Rough! 1 Platinum X Anal Facial A2M 2003 14 X
  • In The Heat Of De Nyle Video Team Anal 2001 3 X
  • Interactive Shock Jock Vivid 2001 3 X
  • Interracial Lust 1 Platinum X Anal Facial A2M 2003 8 X
  • Interracial Lust 2 Platinum X Anal Facial A2M 2003 7 X
  • Intimate Expressions New Sensations Facial 1999 4 X
  • Iron Maidens Diabolic Facial A2M 2002 6 X
  • It Takes A Whore... Lewood LezOnly 2004 X
  • Jade Lo Legend 2001 5 X
  • Jenna's Rendezvous Jkelly Anal 2003 X
  • Jewel De'Nyle aka Filthy Whore Xtraordinary Facial 2003 1 X
  • Jewel De'Nyle aka Filthy Whore X-traordinary 2001 1 X
  • Jewel De'Nyle Super Sex Girl Sintec 2001 X
  • Jewel De'Nyle's Last Movie Platinum X Anal 2004 6 X
  • Jewel De'Nyle's Wild Ride Adam & Eve Anal Facial 2002 4 X
  • Joey Silvera's Fashion Sluts 11 Evil Angel MastOnly 1999 1 X
  • Liquid Gold 5 JM NonSex Pee 2000 4 X
  • Love Shack Wicked Anal Facial 2001 8 X
  • Love Those Curves Jkelly 2004 X
  • Luciano's Anal Asspirations Extreme Anal Facial DP 2000 3 X
  • Luciano's Lucky Ladies 4 Extreme Anal Facial Swallow A2M 2000 3 X
  • Maxed Out 16 Legend NonSex 1999 1 X
  • Michael Zen's Perversions 1 New Sensations 2000 X
  • Michael Zen's Perversions 2 New Sensations 2000 4 X
  • Miko Lee aka Filthy Whore X-traordinary LezOnly 2000 1 X
  • Miss Orgasma Erotic Angel 2001 1 X
  • More Dirty Debutantes 89 4-play 1998 1 X
  • Multi Angle Sex 2 Vca Plus 2002 1 X
  • My Plaything: Jewel De'Nyle Digital Sin 1999 8 X
  • Naked In Tampa Bay 1999 1 GM Video NonSex 1999
  • Naked In Tampa Bay 1999 2 GM Video NonSex 1999
  • Naughty College School Girls 3 New Sensations Facial 1999 6 X
  • Nina Ferrari aka Filthy Whore Legend NonSex 2001 3 X
  • No Man's Land 33 Video Team LezOnly 2001 X
  • North Pole 10 New Sensations Anal Facial 1999 8 X
  • North Pole 13 New Sensations Anal Facial DP 2000 5 X
  • North Pole 4 New Sensations Facial 1998 4 X
  • North Pole 5 New Sensations Facial 1998 9 X
  • North Pole 6 New Sensations Facial 1999 7 X
  • North Pole 7 New Sensations Facial 1999 6 X
  • North Pole 8 New Sensations Facial 1999 6 X
  • North Pole 9 New Sensations Facial 1999 8 X
  • Nuttin' Hunnies New Sensations 2004 4 X
  • Nymph Fever 5 Legend 2001 5 X
  • Nymph Fever 6 Legend Facial 2002 5 X
  • On The Set With Jewel De'Nyle Xtraordinary Anal Facial 2002 2 X
  • Oral Adventures Of Craven Moorehead 10 Celestial 2001 1 X
  • Perverted POV 4 Diabolic Anal Facial Swallow A2M 2002 3 X
  • Pickup Lines 32 Odyssey Facial 1998 1 X
  • Pickup Lines 80 Silverstone 2004 1 X
  • Pink Hotel On Butt Row Evil Angel Facial 1998 4 X
  • Planet Max 1 Legend NonSex 1999 3 X
  • Please 1: Let's Get Fucked Evil Angel Anal Facial 1998 7 X
  • Pokerface Sin City 2001 3 X
  • Porn Star Idol Platinum X 2003 6 X
  • POV Pin-ups All-stars Platinum X Anal Facial 2004 6 X
  • Power Panties 1 New century 2001 1
  • Pussy Wars 2: Inside Asta Babylon Anal Facial 2000 X
  • Real Thing Ultimate Anal 2001 3 X
  • Rocco: Animal Trainer 15 Evil Angel Anal Facial A2M 2004 4 X
  • Role Model 1 Legend Anal 2001 4 X
  • Rude Girls 6 New Sensations Anal 2002 X
  • See Red Jkelly 2003 X
  • Sex Toys West coast A2M 2001 4 X
  • Sex Toys 4 West Coast Anal Facial A2M 2002 3 X
  • Sexoholics Legend 2002 3 X
  • Shagnet Legend 2001 5 X
  • She Squirts 2 New Sensations MastOnly 2000 4 X
  • Shocking Truth Wicked LezOnly 2001 6 X
  • Slap Happy 3 Armageddon NonSex 2000 1 X
  • Slut Enough Pandora Bazaar Anal Facial 2003 1 X
  • Sluts Of The Nyle 1: Wet Panty Sluts JKelly 2000 2 X
  • Sluts Of The Nyle 2: Celebrity Sluts JKelly LezOnly 2000 5 X
  • Sluts Of The Nyle 3: Cream Filled Sluts JKelly Anal DP Creampie 2001 3 X
  • Sluts Of The Nyle 4: Anal Sluts JKelly Anal 2001 2 X
  • Sluts Of The Nyle 5: Interracial Sluts Jkelly Anal Facial 2001 2 X
  • Sodomania: Slop Shots 10 Elegant Angel 2001 5 X
  • Sopornos 2 VCA Plus Anal Facial DP 2000 4 X
  • Spread 'em Wide Platinum X Anal Facial A2M 2003 7 X
  • Spread 'em Wide 2 Platinum X Anal Facial A2M 2003 6 X
  • Steve Holmes' Perversions 1 Platinum X Anal Facial A2M 2003 8 X
  • Sticky Side Up West Coast Anal CumSwap A2M 2001 2 X
  • Sticky Side Up 4 West Coast A2M 2002 1 X
  • Sticky Side Up 7 West Coast Anal A2M 2002 2 X
  • Sunset Strip Dreamland Usa 2002 2 X
  • Sweetheart Trilogy Adam&eve 2002 1 X
  • Teen Perversion 1 West Coast NonSex 2002 2 X
  • Teen Tryouts Audition 5 Devil's Films NonSex 2001 2 X
  • Third Kiss Legend Facial 2000 3 X
  • Trailer Trash Nurses 4 Legend 2001 3 X
  • Ultimate Guide To Anal Sex For Women 2 Evil Angel Anal 2001 6 X
  • Unforgettable Ultimate Anal Facial 2002 2 X
  • Up Your Ass 18 Anabolic Anal Facial A2M 2001 7 X
  • V-eight 5 Legend 2002 4 X
  • Vengeance Wicked 2000 10 X
  • Very Naughty Adventure Erotic angel 2001 1 X
  • Vice Squad Legend 2002 2 X
  • Vices: The Making Of A Sex Star High Society 2002 X
  • Video Adventures Of Peeping Tom 15 Odyssey Facial 1998 2 X
  • Video Virgins Gold 1 New Sensations 1998 2 X
  • Video Virgins Gold 2 New Sensations LezOnly 1998 2 X
  • Video Virgins Gold 3 New Sensations Facial 1998 2 X
  • Video Virgins Gold 4 New Sensations LezOnly 1998 4 X
  • Violation Of Jewel De'Nyle JM LezOnly 2000 6 X
  • Virtual Blowjobs: Bj Usa Vivid 2002 2 X
  • Virtual Blowjobs: Dance And Blow Vivid 2002 1 X
  • Virtual Blowjobs: Oral XXXtasy Vivid 2001 1 X
  • Visions Of X 2 Legend Facial 2000 2 X
  • Wax That Ass 4 Extreme Anal 2000 4 X
  • Weekend Get Away Ultimate Anal Facial 2002 7 X
  • Wet Brunettes 2 Platinum X Anal Facial DP A2M 2004 5 X
  • Whack Attack 8 Extreme Anal Facial A2M 2000 5 X
  • Whack Attack 9 Extreme 2001 9 X
  • When The Boyz Are Away The Girlz Will Play 1 JKelly LezOnly 2000 2 X
  • When The Boyz Are Away The Girlz Will Play 2 JKelly LezOnly 2000 4 X
  • Whispers New Sensations 1999 6 X
  • Wicked Sex Party Wicked Facial 1998 9 X
  • Wild On Sex 1 Platinum X Anal Facial DP 2002 9 X
  • Wild On Sex 2 Platinum X Anal Facial DP A2M 2003 5 X
  • X Girls Adam&Eve 2000 6 X
  • XRCO Awards 1999 Wicked NonSex 1999 X
  • XRCO Awards 2000 Wicked 2000 X
  • XXXtreme Fantasies Of Jewel De'Nyle New Sensations Anal Facial DP 2000 7 X
  • As Director
  • Movie Title Distributor Year Rev Buy
  • Babes In Pornland 1: Facial Babes Puritan 2001 3 X
  • Babes In Pornland 10: Buxom Babes Puritan 2002 4 X
  • Babes In Pornland 11: Exotic Babes Puritan 2002 3 X
  • Babes In Pornland 12: Foot Fetish Babes Puritan 2002 3 X
  • Babes In Pornland 13: Cum Swallowing Babes Puritan 2003 3 X
  • Babes In Pornland 14: Bubble Butt Babes Puritan 2003 4 X
  • Babes In Pornland 15: British Babes Puritan 2003 4 X
  • Babes In Pornland 16: Euro Babes Puritan 2003 2 X
  • Babes In Pornland 17: Brunette Babes Puritan 2003 2 X
  • Babes In Pornland 18: White Trash Babes Puritan 2003 2 X
  • Babes In Pornland 19: Bikini Babes Puritan 2003 1 X
  • Babes In Pornland 2: Teen Babes Puritan 2001 3 X
  • Babes In Pornland 20: New Babes Puritan 2003 1 X
  • Babes In Pornland 3: Asian Babes Puritan 2001 3 X
  • Babes In Pornland 4: Anal Babes Puritan 2001 3 X
  • Babes In Pornland 5: Interracial Babes Puritan 2002 6 X
  • Babes In Pornland 6: Latin Babes Puritan 2002 5 X
  • Babes In Pornland 7: Busty Babes Puritan 2002 3 X
  • Babes In Pornland 8: Natural Babes Puritan 2002 3 X
  • Babes In Pornland 9: All American Babes Puritan 2002 3 X
  • Chix In The Mix Platinum X 2004 6 X
  • Cumvert Platinum X 2005 4 X
  • Dirty Girlz 1 Platinum X 2003 8 X
  • Dirty Girlz 2 Platinum X 2003 5 X
  • Dirty Girlz 3 Platinum X 2004 3 X
  • Dirty Girlz 4 Platinum X 2005 4 X
  • Firebush 1 Platinum X 2004 6 X
  • Firebush 2 Platinum X 2004 7 X
  • Firebush 3 Platinum X 2005 5 X
  • Fresh Porn Babes 1 Puritan 2003 1 X
  • Fresh Porn Babes 2 Puritan 2003 1 X
  • Fresh Porn Babes 3 Puritan 2003 1 X
  • Fresh Porn Babes 4 Puritan 2004 1 X
  • Fresh Porn Babes 5 Puritan 2004 1 X
  • Fresh Porn Babes 6 Puritan 2004 1 X
  • Interracial Lust 1 Platinum X 2003 8 X
  • Interracial Lust 2 Platinum X 2003 7 X
  • Interracial Lust 3 Platinum X 2004 5 X
  • Jewel De'Nyle's Last Movie Platinum X 2004 6 X
  • Lick Between The Lines Platinum X 2005 8 X
  • Porn Star Idol Platinum X 2003 6 X
  • Sinful Asians Platinum X 2003 7 X
  • Sinful Asians 2 Platinum X 2003 4 X
  • Sinful Asians 3 Platinum X 2004 5 X
  • Sinful Asians 4 Platinum X 2005 5 X
  • Size Queens 1 Platinum X 2004 4 X
  • Size Queens 2 Platinum X 2005 6 X
  • Sluts Of The Nyle 1: Wet Panty Sluts JKelly 2000 2 X
  • Sluts Of The Nyle 2: Celebrity Sluts JKelly 2000 5 X
  • Sluts Of The Nyle 3: Cream Filled Sluts JKelly 2001 3 X
  • Sluts Of The Nyle 4: Anal Sluts JKelly 2001 2 X
  • Sluts Of The Nyle 5: Interracial Sluts Jkelly 2001 2 X
  • Spread 'em Wide Platinum X 2003 7 X
  • Spread 'em Wide 2 Platinum X 2003 6 X
  • Spread 'em Wide 3 Platinum X 2005 3 X
  • Wet Brunettes Platinum X 2003 4 X
  • Wet Brunettes 2 Platinum X 2004 5 X
  • Wet Brunettes 3 Platinum X 2004 4 X
  • Wild On Sex 1 Platinum X 2002 9 X
  • Wild On Sex 2 Platinum X 2003 5 X
  • Wild On Sex 3 Platinum X 2004 5 X
  • XXX Platinum Blondes Platinum X 2003 3 X
  • XXX Platinum Blondes 2 Platinum X 2004 2 X
  • XXX Platinum Blondes 3 Platinum X 2004
Copyright © 2004 Adult Movie Russian Review